carticica

Citim impreuna.

O ultima selectie de carticele la reducere

on August 6, 2013

Pentru ca se apropie finalul perioadei de reduceri de vara, mai fac aceasta postare cu ce mi s-a mai parut interesant dintre titlurile aflate la reducere. De data aceasta am pornit de la poze. Acum ca le-am introdus pe toate, am de gand sa comentez la fiecare grupulet cate ceva.

The Big/Great …. Search

SAMSUNG

Seria acesta mi s-a parut foarte interesanta. Cartile sunt deosebite, detaliile minunate, si intr-un joc de cautat si gasit tot felul de animalute si insecte prin poze, fiecare poate sa afle o multime de lucruri despre vietuitoarele mentionate anterior.

The Big Bug Search

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Pret redus aici.

The Great Dinosaur Search

SAMSUNG SAMSUNG

Pret redus aici.

Se pare ca am nimerit cartile cu animale si insecte, dar mai sunt si alte doua carti din aceeasi serie la reducere: The Great History Search si The Great Castle Search. Cine stie ce poti gasi si in acele carticele. De fapt am gasit pagini si din History Search si din Castle Search aici si aici.

Medieval World

SAMSUNG

Din sfera istoriei deschid si aceasta carticica, care este conceputa in acelasi stil cu Ancient World, pe care am descris-o intr-o postare anterioara. La fel de multe informatii, grupate in mod atractiv pentru copii, cu multe imagini interesante pentru pasionatii de istorie.

Am ales sa fac pozele astfel incat sa se observe ca se refera la perioada medievala in toata lumea, nu numai in Europa. Pentru mine, care se pare ca m-am limitat clar la Europa cand e vorba de aceasta perioada, pentru ca efectiv am facut un “WOW” mare atunci cand am constientizat ca si in alte parti ale lumii se intampla CEVA, cartea aceasta mi-a starnit categoric curiozitatea. Si uite asa am mai invatat ceva. Niciodata nu e prea tarziu.

SAMSUNG SAMSUNG

SAMSUNG SAMSUNG

Pretul redus aici. A, si sa nu uit ca are si aceasta linkuri catre alte surse pe internet.

Things for Boys to Make and DO

SAMSUNG

Cu Things for Boys … trec la creatie si distractie :). O carticica cartonata si spiralata numai buna de folosit atunci cand aveti chef de stat in casa si de mesterit cate ceva. Daca va uitati la cuprins puteti vedea cate lucruri interesante se pot realiza, nu cred ca mai e cazul sa insist :).

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Pretul redus este aici.

Diverse carticele cu activitati pentru cei mai miculuti

Cuvantul de ordine este, se pare FUN :).

SAMSUNG

In afara caticelei cu abtibilduri First Sticker Book Holiday, celelalte sunt la fel ca si cea de mai sus, cu diverse activitati prezentate pentru cei mici. Iata cateva imagini:

First Sticker Book Holiday

SAMSUNG SAMSUNG

Animal Fun si Dinosaur Fun

SAMSUNG SAMSUNG

Farm Fun

SAMSUNG SAMSUNG

Summer Puzzle Set

SAMSUNG

Si a ramas la urma acest set cu niste carticele foarte interesante pentru copiii curiosi si dornici sa rezolve misterele cu care se confrunta personajele. Fiecare dintre ei are o misiune care poate fi dusa la bun sfarsit doar rezolvand pe rand problemele care apar pe fiecare pagina in parte, gasind obiecte folositoare, sau ajutand alte personaje din carte. Aventura pare a fi destul de complexa, asa ca satisfactia care vine din parcurgerea ei e pe masura.

Carticelele se pot comanda fie in set, fie separat, cu mentiunea ca ar fi de preferat sa putem completa totusi un set, dar despre asta putem vorbi daca este cazul. Informatii suplimentare despre set aveti aici.

Iar acum va las cu cateva imagini din carticelele din set, si cum mi s-au cam incurcat atunci cand le-am postat, incercati voi sa va dati seama care de unde ar putea fi. E un bun antrenament in caz ca doriti sa va apucati de rezolvat misterele in sine.

SAMSUNG  SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG   SAMSUNG

Gata, nu ne ramane decat sa ne bucuram de ultimele zile de reducere si sa le asteptam din nou in ianuarie :)).

Enjoy!


Leave a comment