carticica

Citim impreuna.

Famous Paintings … and other cards

on August 3, 2013

Foarte scurta si la obiect postarea aceasta pentru ca e tarziu si imediat azi se face maine. Si cine se trezeste maine dimineata daca nu I. si eu impreuna cu ea :). Dar nu ma plang.

In pachetul de ieri am primit si trei seturi de “cartonase”: Famous Paintings, 50 Trucks to Spot si 50 Butterflies to spot, toate la reducere. Puteti vedea preturi aici, aici si respectiv aici :).

SAMSUNG

 Famous Paintings

Setul Famous Paintings contine 30 de cartonase cu picturi celebre. Pe spatele fiecarui cartonas se afla, bineinteles, muuulte informatii despre pictura respectiva: autor, anul in care a fost realizata, unde a fost pictata, materiale folosite, unde poate fi vazuta la momentul actual, o scurta descriere si chiar mici curiozitati sau elemente de observat la o examinare mai atenta.

SAMSUNG

50 Trucks to Spot

Dupa ce treci prin toate cartonasele din acest set, o sa ti se para mult mai interesant sa urmaresti pe sosele diferitele tipuri de camioane. Eu nici nu m-as fi gandit ca exista atatea, de la cele masive pana la unele miniaturale, sau cel putin nu as fi stat sa le plasez in anumite categorii, dar au facut-o altii … asa, frumos, si cu detalii multe, ca de obicei 🙂

SAMSUNG SAMSUNG

Pentru pasionati :).

50 Butterflies to Spot

 Pentru ca acest set este sigilat la ambele capete, am decis sa nu il mai desfac. Oricum el va pleca mai departe :), iar principiul ramane acelasi: 50 de cartonase infatisand  in detaliu fluturi diferiti, cu o multime de informatii despre unde traiesc, cat sunt de mari, etc. pe spatele fiecarui cartonas. Pentru ca nici pe pagina  acestui set nu exista niciun cartonas – exemplu, eu am pozat spatele pachetului ca sa vedeti cat de cat  cum arata cartonasele din interior.

SAMSUNG

Nici aici nu se vede foarte bine, dar va faceti o idee.

Gata! Noapte buna si pe maine, tot cu carticele Usborne :)!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: