carticica

Citim impreuna.

About

Mie oricum mi-au placut cartile dintotdeauna. Inca dinainte sa devin mamica. Acum, ca fetita mea are deja un an si ceva, parca simt ca o iau de la capat. Revin la cartile copilariei, vechi, noi, stiute, nestiute. Imi aduc aminte ce citeam eu atunci si incep sa le caut din nou. Sunt vechi, ponosite, unele ma fac sa rad, de altele ma minunez, pentru ca acum le citesc cu alti ochi. Pe cele noi i le citesc ei, daca nu are rabdare, mi le citesc mie si sunt minunate. De aceea simt nevoia sa scriu aici. Daca tot o iau de la capat, de ce sa nu consemnez si eu undeva ce ne place, ce ne plictiseste, cu care dintre ele ne place sa ne jucam, pentru ca oricum avem deja destule.

A, si nu de mult am descoperit niste carticele foarte dragute. Speciale. De la editura Usborne. M-am apucat sa le distribui … ce pot face altceva in timpul meu “liber” de mamica? Ele ajung la noi, stau putin, si pleaca mai departe, spre alti copilasi. Dar nu ne putem abtine sa nu le atingem, rasfoim, citim, admiram intre timp. Avem si pagina pe Facebook, dar cum nu-mi place ideea unui album cu un simplu comentariu pentru carticelele care ne-au impresionat, mi-e mai usor sa impartasesc aici din experienta noastra cu ele.

Asa ca asta vom face pe aici. Noi citim si apoi povestim.

Citim impreuna carti pentru pici.

AAA … si inca ceva, poate voi mai presara din cand in cand si ceva carticele pentru oameni mari :). Asta asa, daca ma simt in stare, ca nu m-am lasat nici de acelea. Dar pe ele le citesc dupa ce se lasa seara si vine mos Ene pe la gene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: