carticica

Citim impreuna.

O selectie de carticele la reducere

on July 30, 2013

Un nou pachet e pe drum. Lucrurile s-au mai asezat, in casa e liniste asa ca pot sa revin pentru o noua postare despre carticele. De data asta, un mix :), pentru ca au mai trecut pe sub nasul meu o serie de mici minunatii care m-au incantat ūüôā

O sa le iau in ordinea in care le-am pozat, pentru ca asa mi se pare corect. Nu intentionez sa realizez o ierarhie in postarea aceasta. Si ma gandesc sa trec si pretul redus la care pot fi achizitionate pana in 9 august.

The Little Book of Trees

SAMSUNG  SAMSUNG

It’s little but soooo lovable :). ¬†E atat de delicata si frumos realizata, cu informatii pretioase despre specii de copaci, despre viata lor si a padurilor, vietati, atitudini dezirabile si indezirabile fata de toate cele dinainte.

SAMSUNG  SAMSUNG

Sunt multe informatii organizate intr-un format micut, dragut si totusi fara a fi supraaglomerat. Ii da un aer foarte prietenos. E numai buna de rasfoit cu manute micute si sunt sigura ca ei, copilasii, vor fi cei care ne vor aminti de ghidul care ne intampina atat de frumos pe prima pagina a cartii atunci cand vom  face urmatoarea plimbare la padure. Se poate cumpara la pret redus pana in 9 august.

Touchy – Feely abc

CARTONATA COMPLET.  TEXTURI.

SAMSUNG

HAIOASA. VIU COLORATA.

SAMSUNG

NUMAI BUNA DE EXPLORAT CU DEGETELE CURIOASE.

SAMSUNG

Gasiti aici  si pretul redus.

Children’s Picture Atlas

Tot din categoria mini-minunatilor.

SAMSUNG

La aceleasi dimensiuni cu The Little Book of Trees¬†contine la fel de multe informatii intr-un mod atragator pentru cei mici. Plus intrebari de genul “Poti gasi animalele acestea pe harta?”

SAMSUNG

Deja cu joculetele acestea de cautare devine interactiva si mai prietenoasa, iar calatoria imaginara in jurul lumii mai vesela si mai satisfacatoare pentru toti cei implicati. Carticica e numai buna de studiat impreuna.

SAMSUNG

Aici gasiti pretul redus.

Baby Animal Stories

SAMSUNG

O carticica copertata complet, pentru cei micuti, cu povestioare scurte, scurte despre puiuti de animale si despre cum invata ei despre lume. Daca aveti curiozitatea, The Water Elephant mi se pare minunata :). Aruncati o privire.

SAMSUNG SAMSUNG

Fiecare povestioara se intinde pe doua pagini. Numai bune de citit si de povestit seara inainte de culcare.

Aici aveti pretul redus.

Ancient World (Internet linked)

SAMSUNG

Inca o carticica, de data asta mai serioasa :), dar la fel de prietenoasa, pentru cei mai maricei. Cu informatii muuulte despre lumea antica si cu trimiteri cartre diferite surse pe internet. Pentru copii curiosi si pasionati de istorie :).

SAMSUNG SAMSUNG

Aici aveti pretul redus, pana in 9 august.

De fiecare data cand ajunge curierul la noi cu “pachetelul” eu ma bucur foarte mult ca am ocazia sa rasfoiesc asa multe carticele bine gandite si bine facute. Intotdeauna ajung la concluzia ca sunt deosebite si axate mult spre nevoile, dorintele si asteptarile celor care le citesc.

Uf, m-am emotionat. Va pup si va doresc lectura placuta, orice carticica aveti in mana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: