carticica

Citim impreuna.

Travel Activity Pad

on July 8, 2013

SAMSUNG

Inca de cand a aparut cu vreo luna in urma, eram curioasa de cum e Travel Activity Pad. Adica nu mai intrasem in contact cu asa ceva de cand cu Usborne, iar pe pagina lui din catalogul online nu existau “sample pages”,  si de aici curiozitatea.

Nu stiu de ce aveam impresia ca va fi mare, adica asa, format A4 macar, dar nu e. Il vedeti mai sus in combinatia aceea care de fapt reprezinta o oferta speciala pentru vara (gasiti mai multe detalii despre oferta pe pagina de Facebook: Carticica).

Este chiar ca un fel de carnetel cu muuulte activitati pentru copii, foarte variate.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Activitati: jocuri logice si matematice, labirint, jocuri in doi, identificarea diferentelor in imagini asemanatoare,  iluzii optice, pagini de colorat si de desenat, pagini de decupat,  intrebari si raspunsuri, si multe jocuri de vocabular, inclusiv completarea (creativa) a unui interviu sau a unor povestioare si multe, multe altele.

Tinand cont de diversitatea aceasta ma gandesc ca poate fi folosit foarte bine pe termen lung, in timp …   in timp ce copilasul invata engleza :).

Sunt 186 de pagini cu activitati, restul de 12 fiind ocupate cu instructiuni si raspunsuri. Carnetelul se poate manui foarte usor, paginile se deschid la maxim, pentru ca oricum unele trebuie taiate, decupate sau desprinse, iar hartia este cea despre care am mai scris, cea folosita la cartile de colorat Usborne, putin poroasa, si gata sa fie insemnata cu ce doriti voi, creion, carioca, marker,  etc.

Ore intregi de lucruri interesante de explorat atunci cand sunteti in calatorie, dar drept sa spun poate fi o companie foarte placuta si in zilele ploioase (sau nu) acasa, sau oriunde, pentru copii si nu numai.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: