carticica

Citim impreuna.

6 carticele cu activitati pentru cei mici.

on April 16, 2013

Au sosit in sfarsit! Pachetul acesta s-a lasat asteptat. Nu stiu de ce.

Oricum, eram nerabdatoare sa primesc pachetul de sase carticele care este acum la oferta la editura Usborne, sa le rasfoiesc si sa vi le arat si voua.

Iata-le:

SAMSUNG

In primul rand, poate nu sunt pozele cele mai reusite, le-am facut in graba, si la fel vreau sa si postez repede ce scriu despre ele, ca sa va faceti o idee despre ce e vorba. Mai sunt doar trei zile in care le puteti comanda la oferta. Despre oferta, mai multe aici.

Carticelele pe rand:

Jobs people do

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

O carticica cu muuulte abtibilduri si cu personaje care se pare ca nu-si mai gasesc hainutele. Copiii le pot veni in ajutor. Astfel, se distreaza si mai si invata despre ce vor ei sa se faca cand vor fi mari :).

Getting dressed colouring book

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Imaginile din carticica reprezinta situatii in care se pot afla copii in diferite momente ale zilei, si in diferite locuri, ca de exemplu in gradina, in bucatarie, pe terenul de fotbal, la lectia de balet sau pregatindu-se de culcare. In felul acesta ei observa ce se poarta in timpul anumitor activitati sau in functie de vremea de afara. Bonus, o pagina cu abtibilduri ca sa aduca ceva in plus fiecarei paginute colorate.

First Colouring Book Under the Sea

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Inca o carticica de colorat, cu animale marine.

First dot-to-dot farm

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Aici lucrurile se complica putin … pe langa faptul ca micutii completeaza desenele urmarind numerele, pe pagina cu abtibilduri se gasesc si cuvintele care pot fi lipite in dreptul fiecarui animal. Deseneaza, numara si mai invata si cateva cuvintele 🙂 Ce mi se mai pare dragut la carticica aceasta:  pentru ca e destinata celor mititei, numerele din care sunt alcatuite desenele nu-l depasesc pe zece. Daca este nevoie de mai multe puncte, se separa desenul in zone diferite si se numeroteaza fiecare zona. Pentru mine lucrul asta e relevant.

First dot-to-dot Dinosaurs

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

La fel stau lucrurile si aici: liniute, cuvintele, numere … dar cu dinozauri!

First Sticker Book Nursery Rhymes

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Nu stiu cum a ajuns carticica asta la final. 🙂 Poate pentru ca imi place in mod special 🙂 Are o gramada de cantecele pentru copii pe care noi le stim deja si ne place sa le fredonam (Baa, Baa, Black Sheep, Jack and Jill, Pat-a-cake, Humpty Dumpty, Hey Diddle, Diddle si alte cateva) si pe deasupra si opt pagini cu abtibilduri cu care poate fi decorata foarte frumos fiecare scena in parte 🙂

Acestea sunt carticelele de la oferta. Dupa cum vedeti, copiii au multe de invatat folosindu-se de ele. Daca nu vreti sa-i invatati ceva in mod special 🙂 atunci, liber la distractie! Ei oricum vor invata …  JUCANDU-SE! 🙂 Ele pot fi comandate in set, sau separat, aveti detalii in linkul de mai sus, acolo unde am scris despre oferta. Daca se doresc doar anumite carticele ar fi insa de preferat sa putem completa un set impreuna. Oricum, mai sunt inca trei zile si ma bucur ca am avut ocazia sa vi le arat mai pe larg. Cine e interesat ne poate lasa un mesaj pe Carticica.

Spor la rasfoit!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: