carticica

Citim impreuna.

Astazi cantam, ne distram si facem miscare cu Action Rhymes :)

on January 22, 2013

Bun, carticica de azi ne place foarte mult, la amandoua! Ne distram de minune cu ea. Eu ii cant si-i mimez, iar Irina se uita uimita la mine, apoi rade si va imaginati cat poate fi de dulce cand incearca si ea, cu stangaciile ei de copil mic, sa ma imite :). Daca-i si iese, atunci sa vezi bucurie … dubla, si la ea si la mine!

SAMSUNG

Copiilor le plac foarte mult cantecelele. Daca mai trebuie sa schitezi ceva si cu mana, daca mai trebuie sa dai din picior, sa bati din palme sau sa strigi, e si mai bine. Cantecelele din carticica asta sunt cunoscute de majoritatea dintre noi. Sunt cinci, si oricum se invata foarte repede, iar melodiile se gasesc la fel de usor cu o simpla cautare pe Google, You Tube, etc.

La noi merge cam asa: dupa ce vaslim pana ne obosim si ne mai si speriem de crocodil, vorba vine, cu Row, row, row your boat, ne aducem aminte ce am facut de dimineata cu Here we go round the mulberry bush. Dupa aceea luam autobuzul, pentru ca e foarte interesant sa te plimbi asa –The wheels on the bus. La sfarsitul calatoriei suntem atat de fericite incat trebuie sa o aratam cumva – If you’re happy and you know it.

SAMSUNG

Sa nu va spun ce iese dupa aceea, cu Head, shoulders, knees and toes. Sa te tavalesti pe jos de ras, nu alta. Cu cantecelul acesta ma gandeam ca se poate face si un concurs. Cine reuseste sa execute miscarile mai repede si mai bine. La noi insa, inca nu e cazul. Irina, abia daca-si pune mainile in cap … si incepe sa rada. E foarte distractiv. La final, dupa atata zbenguiala, obosim si il trimitem pe ursulet la culcare cu Teddy bear, teddy bear. Da, pe ursuletul care apare cu roluri importante in majoritatea cantecelelor. Cu siguranta e si el destul de obosit. Daca ati vedea ilustratiile, foarte dragute de altfel, ati sti despre ce vorbesc. 🙂

A… si sa nu uit. Fiecare cantecel e insotit de un mic set de instructiuni despre cum se executa miscarile si ce strofe se mai pot adauga. Dar voi puteti lasa frau liber imaginatiei si sa mergeti mult mai departe. Si mai sunt si semnele de carte, cu dedicatie 🙂 pentru fiecare cantecel. Urechiusele acelea care te ajuta sa ajungi repede la cantecelul favorit. Un lucru vital pentru ca micutii vor avea cu siguranta preferinte, iar noi nu dorim sa-i facem sa astepte. 🙂

Puteti vedea carticica si pe pagina ei “oficiala”, aici. Si, ce bucurie, nu mai trebuie sa cautati miscari si melodii in alta parte, asa cum sugeram mai sus. Aveti link direct de pe aceeasi pagina.

Iar daca accesati acest album, veti vedea ca ea se afla inca la reducere pana la sfarsitul lunii ianuarie, impreuna cu sora ei Animal Rhymes, pe care nu o avem, dar pun pariu ca e la fel de draguta, si impreuna cu alte titluri, la fel de interesante.

Asa ca, de ce sa nu citim si sa ne bucuram impreuna?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: